Moederdagontbijt

Moederdagontbijt

Het moederdagontbijt is een echt verwenontbijt voor jouw moeder, voorzien van tal van lekkernijen. Wij maken en bezorgen zeven dagen per week de lekkerste ontbijtjes. Vandaag eenvoudig online besteld, de volgende morgen (thuis of op het werk) bezorgd.

Moederdagontbijt voor 1 persoon €26,11

Het ontbijt bestaat uit 4 zachte bollen, een croissant, sneetje krentenbrood en een muffin met daarbij kaas, brie, 2 soorten vleeswaren, 2 soorten salade, jam, hagelslag, fruit, vers geperste jus, een zuivelproduct en een gekookt eitje. Het geheel wordt afgeleverd in een ontbijtbox. Wij verpakken onze artikelen Covid-proof. Op de foto ziet u het ontbijt voor 2 personen.

Champagne moederdagontbijt

Champagne moederdagontbijt

Het champagne moederdagontbijt is een luxe verwenontbijt voor de liefste moeder, voorzien van tal van lekkernijen.

Champagne moederdagontbijt voor 1 persoon €38,70

Het champagne ontbijt bestaat uit 4 zachte bollen, een croissant, sneetje krentenbrood en een muffin met daarbij kaas, brie, 2 soorten vleeswaren, 2 soorten salade, jam, hagelslag, fruit, vers geperste jus, een zuivelproduct, een gekookt eitje en natuurlijk een flesje champagne (Follador prosecco frizzante (200ml).

Er worden geen glazen meegeleverd. Het geheel wordt afgeleverd in een ontbijtbox. Wij verpakken onze artikelen Covid-proof. Op de foto ziet u het ontbijt voor 2 personen.

Wanneer is het Moederdag?

Moederdag 2021 valt op zondag 9 mei. Is dit jaar op visite gaan geen optie, of wil je haar een keer extra verrassen?
Bestel de lekkerste taarten, gebakjes en ontbijten bij City Bakery Taart om jouw moeder een onvergetelijke moederdag te geven!

Scroll naar top