Valentijnsontbijt

Valentijnsontbijt

Het valentijnsontbijt is een echt verwenontbijt voor jouw valentijn. Het ontbijt is voorzien van heerlijke verse ontbijt producten. Ontbijtservice Noord Holland bezorgd zeven dagen per week de lekkerste ontbijtjes. Vandaag eenvoudig online besteld, de volgende morgen (thuis of op het werk) bezorgd.

Valentijnsontbijt voor 1 persoon €25,02

Het ontbijt bestaat uit verschillende soorten broodjes (zachte bollen, een croissant, sneetje krentenbrood, een scone en een muffin). Daarbij kaas, brie, 2 soorten vleeswaren, 2 soorten salade, jam, hagelslag, fruit, vers geperste jus, een zuivelproduct en een gekookt eitje. Het geheel wordt afgeleverd in een ontbijtbox.

Champagne valentijnsontbijt 

Champagne valentijnsontbijt 

Het champagne valentijnontbijt is een luxe verwenontbijt voor jouw valentijn, voorzien van tal van lekkernijen. Het champagne ontbijt bestaat uit verschillende soorten broodjes (incl. zachte bollen, een croissant, sneetje krentenbrood, een scone en een muffin)

Champagne valentijnsontbijt voor 1 persoon €37,61

Met daarbij kaas, brie, 2 soorten vleeswaren, 2 soorten salade, jam, hagelslag, fruit, vers geperste jus, een zuivelproduct, een gekookt eitje en natuurlijk een flesje champagne (Follador prosecco frizzante (200ml). Er worden geen glazen meegeleverd. Het geheel wordt afgeleverd in een ontbijtbox.

Waarom vieren we Valentijnsdag?

Hoe Valentijnsdag precies is ontstaan, is niet bekend. Maar de meeste mensen geloven dat 14 februari de dag is dat priester Valentinus stief. Hij was een Romeinse priester die zich tot het Christendom had bekeerd. Het was een goed mens en hielp iedereen die hulp nodig had, waaronder zieken, armen en bejaarden. Maar iedereen kon bij hem terecht voor raad en hulp. Valentinus gaf de mensen die bij hem kwamen altijd een bloem. Dat zou de reden zijn waarom mensen elkaar met Valentijn bloemen geven.

Scroll naar top